Всі ми любимо дивувати своїх близьких різними смаколиками. Тому я з Вами ділюся дивовижними фактами про продукти, які ми найчастіше вживаємо. Поділіться деякими з них зі своїм гостями, коли подасте на стіл свій "кулінарний шедевр" і повірте, подив і захват Вам гарантовано!
Арахіс відноситься не до "сімейства горіхових", а до бобових.
1 яблуко додає людині 5 хвилин життя.
У полуниці більше вітаміну С, ніж в апельсині.
Авокадо містить калорій більше, ніж будь-який інший фрукт.
Середньостатистичний американець в рік з'їдає 263 яйця.
Мед - це єдина їжа, яка не псується. Першими мед знайшли археологи в гробницях єгипетських фараонів.
Вживання пачки картопляних чіпсів в день, еквівалентно випиванню 5 літрів рослинного масла в рік.
Хоча яблука і не містять кофеїн, проте саме вони "розбудять" Вас краще, ніж чашка міцної кави вранці.
Щоб не "плакати" під час чистки цибулі, жуйте жувальну гумку.
До складу жувальної гумки входить гума.
Як це не дивно, але мигдаль відноситься до сімейства "персикових".
Протягом життя середньостатистична людина з'їдає 35 тонн їжі!
У лимоні більше цукру, ніж в полуниці.
Слово лук походить від латинського "велика перлина".
У Франції люди їдять близько 500 мільйонів равликів на рік.
Морква допоможе Вам краще бачити в темряві.
Залишки ресторанного фаст - фуду були знайдені ще в стародавніх руїнах! Уже в той час люди користувалися їжею на винос.